2 Temmuz 2019 Salı

cargo simulator 2019 türkiye para hileli apk
Cargo Simulator 2019 Türkiye 1.51 Hile Mod Apk Cargo Simulator 2019 Turkey Para Hilesi, oyun mağazasında 1 milyondan fazla indirilmiştir. Android simulasyon oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli ve zevkli bir şehirlerarası tır taşımacılığı oyunudur. Oyunun geliştiricisi smSoft üstlenmektedir. 2 Temmuz 2019 tarihinde güncellenen oyunun son sürümü para hileli apk olarak paylaşılmıştır.

Cargo Simulator 2019 Türkiye Para Hilesi

Oyun hakkında şunları söyleyebiliriz:
- Cargo Simulator 2019: Türkiye oyunu gerçek Türkiye haritası üzerinde tüm şehirleri içeren ve ölçeklenmiş yollar kullanılarak hazırlanan ilk tırcılık simülasyonudur.
- Bu oyun ile uçsuz bucaksız bir haritada çeşitli yükler ve çekiciler ile taşımacılık deneyimi yaşayacaksınız. Yapacağınız her teslimat ile bütçenizi artırın ve yeni çekicilere sahip olun.
- Ankara'da başlayacağınız bu maceraya, Edirne'den Ağrı'ya, Adana'dan Sinop'a Türkiye'nin tüm şehirlerinde devam edebileceksiniz.
- Oyun, içerdiği gerçekçi tır ve kamyon modelleri ve gelişmiş fizik motoru ile size harika bir şöforlük deneyimi yaşatmak üzere geliştirilmiştir.
- Tır sürme deneyiminiz sırasında karşılaşacağınız galerilerden beğendiğiniz tır çekicileri satın alabilirsiniz.

Cargo Simulator 2019 Türkiye Hileli Apk indir

Oyun mağazasında Simulasyon Oyunları kategorisinde bulunan Cargo Simulator 2019 Türkiye'nin Android Hile Full Apk indir sitemizde hileli versiyonları mevcuttur. Sizlere oyunda yardımcı olması için cargo simulator 2019 türkiye para hilesi olarak hileli apk sunuyorum. Güncel sürüm olarak indirebilir ve hileli oynayabilirsiniz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ


cargo simulator 2019 türkiye para hileli apk

cargo simulator 2019 türkiye para hileli apk

cargo simulator 2019 türkiye para hileli apk

KURULUM

APK dosyasını aşağıdan indirin.
İndirilen APK dosyasını yükleyin.
Oyunu açın.
Daha detaylı anlatım için YouTube kanalımızdaki videoyu izleyebilirsiniz.

BİLGİLENDİRME

Sürüm: 1.51
Dosya Boyutu: 95MB
MOD: PARA HİLELİ

İNDİRME LİNKLERİ

6 yorum: