28 Haziran 2019 Cuma

Bid Wars 2.16 Hile Mod Apk indir - PARA HİLELİ

Bid Wars 2.16 Hile Mod Apk indir - PARA HİLELİ

bid wars para hileli apk
Bid Wars 2.16 Hile Mod Apk, Bid Wars Para Hilesi, oyun mağazasında 10 milyondan fazla indirilmiştir. Android strateji oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli ve zevkli bir açık arttırma oyunudur. Oyunun geliştiricisi Tapps Games şirketi üstlenmektedir. 28 Haziran 2019 tarihinde güncellenen oyunun son sürümü para hileli apk olarak paylaşılmıştır.

Bid Wars Para Hilesi

Oyun hakkında şunları söyleyebiliriz:
- Depo müzayedesi dükkan savaş oyunlarında strateji ile rakip geride kalacak! Para oyunları ve savaşlar önemlidir ve kararını vermek için fazla vaktin yok: İçgüdülerini kullanarak savaşlar içinde rakip üstünlüğü yarat! Doğru para oyunu yatırımlarıyla en iyi açık artırma tycoon sen ol!
- İş için depo içinden yüzlerce item topla: Bu simülasyon içinde eski basketbol topları, nadir antikalar ve hatta uzaylı eserleri dahi kazanma şansın var! Bunları rehin dükkanı içinde sat ve müzayede savaşlar için dolar kazan!
-Konteyner depolama seçimlerinden kâr elde et ve farklı şehirlerde bir sürü özel açık artırma davetleri al! Kazanmak için bu depo savaşları içinde zafer sahibi sen ol ve para kazan!
-En zengin tycoon sen ol ve açık artırma savaşlar içinde seni kimsenin yenemeyeceğini göstermek için efsanevi oyunculara meydan oku! Şiddetli depo savaşları içinde rakip bırakma ve en kârlı depoya sahip ol!

Bid Wars Hileli Apk indir

Oyun mağazasında Strateji Oyunları kategorisinde bulunan Bid Wars'ın Android Hile Full Apk indir sitemizde hileli versiyonları mevcuttur. Sizlere oyunda yardımcı olması için bid wars para hilesi olarak hileli apk sunuyorum. Güncel sürüm olarak indirebilir ve hileli oynayabilirsiniz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ


bid wars para hileli apk

bid wars para hileli apk

bid wars para hileli apk

KURULUM

APK dosyasını aşağıdan indirin.
İndirilen APK dosyasını yükleyin.
Oyunu açın.
Daha detaylı anlatım için YouTube kanalımızdaki videoyu izleyebilirsiniz.

BİLGİLENDİRME

Sürüm: 2.16
Dosya Boyutu: 103MB
MOD: PARA HİLELİ

İNDİRME LİNKLERİ

0 yorum: