28 Haziran 2019 Cuma

Racing Limits 1.1.8 Hile Mod Apk - PARA HİLELİ

Racing Limits 1.1.8 Hile Mod Apk - PARA HİLELİ

racing limits para hileli apk
Racing Limits 1.1.8 Hile Mod Apk, Racing Limita Para Hilesi, oyun mağazasında 10 milyondan fazla indirilmiştir. Android yarış oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli ve zevkli bir araç sürme oyunudur. Oyunun geliştiricisi SBK Games şirketi üstlenmektedir. 28 Haziran 2019 tarihinde güncellenen oyunun son sürümü para hileli apk olarak paylaşılmıştır.

Racing Limits Para Hilesi

Oyun hakkında şunları söyleyebiliriz:
- Çok oyunculu modda arkadaşlarınızla veya dünyanın dört bir yanından diğer yarışçılarla rekabet et!. Bu oyun, mobil cihazlarda en iyi gerçek zamanlı çok oyunculu yarışları sunuyor.
- 4 kamera açısı var. Helikopter, geri, kaput ve kokpit. Araçların iç modelleri, mümkün olan en iyi kokpit kamera deneyimini sunmak için oldukça yüksek detaylı tasarlandı.
- Racing Limits çok kolay ve hassas oyun kontrollerine sahip
- Arabalar gerçekçi güç, tork ve vites oranlarına sahip. Hızlanma ve en yüksek hız tam bir simülasyona dayanıyor. Araç ağırlığı, vites oranları, motor gücü ve tork eğrileri dikkate alınarak tasarlandı
- Yüksek düzeyde grafik detaylara sahip birçok araç sizi bekliyor! Racing Limits'de bulunan otomobillerin grafik detayları, kategorisinin en iyisi.
- Aracınızı vites oranlarını, sürüş yüksekliklerini ve tekerlek kamber açılarını değiştirerek özelleştir. Daha iyi performans için motoru, frenleri ve yol tutuşu iyileştir. Ayrıca jantları ve kaportayı dilediğin gibi boya.
- Racing Limits mobil cihazlar için optimize edilmiş çok yüksek detaylara ve gerçekçi grafiklere sahip.
- Racing Limits oynarken asla sıkılmayacaksın. Çok sayıda kariyer modu seviyesi, 3 yarış pisti, 3 günlük zaman aralığı ve 5 farklı oyun modu var.
- Şu anda altı dil desteklenmekte ve diğer birçok dil de gelecek sürümlerde olacak.

Racing Limits Hileli Apk indir

Oyun mağazasında Yarış Oyunları kategorisinde bulunan Racing Limits'in Android Hile Full Apk indir sitemizde hileli versiyonları mevcuttur. Sizlere oyunda yardımcı olması için racing limits para hilesi olarak hileli apk sunuyorum. Güncel sürüm olarak indirebilir ve hileli oynayabilirsiniz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ


racing limits para hileli apk

racing limits para hileli apk

racing limits para hileli apk

KURULUM

APK dosyasını aşağıdan indirin.
İndirilen APK dosyasını yükleyin.
Oyunu açın.
Daha detaylı anlatım için YouTube kanalımızdaki videoyu izleyebilirsiniz.

BİLGİLENDİRME

Sürüm: 2.2.0
Dosya Boyutu: 83MB
MOD: PARA HİLELİ

İNDİRME LİNKLERİ

0 yorum: