29 Haziran 2019 Cumartesi

RollerCoaster Tycoon Touch 3.0.2 Hile Mod Apk - BİLET HİLELİ

RollerCoaster Tycoon Touch 3.0.2 Hile Mod Apk - BİLET HİLELİ

rollercoaster tycoon touch bilet hileli apk
RollerCoaster Tycoon Touch 3.0.2 Hile Mod Apk, RollerCoaster Tycoon Touch Bilet Hilesi, oyun mağazasında 5 milyondan fazla indirilmiştir. Android simülasyon oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli ve zevkli bir tema parkı oyunudur. Oyunun geliştiricisi Atari üstlenmektedir. 29 Haziran 2019 tarihinde güncellenen oyunun son sürümü bilet hileli apk olarak paylaşılmıştır.

RollerCoaster Tycoon Touch Bilet Hilesi

Oyun hakkında şunları söyleyebiliriz:
- Rüya parkınızı özelleştirin ve 250'den fazla farklı park yeri, park dekorasyonu, yol, restoran, mağaza ve daha fazlasını seçerek konuklarınızı memnun edin. Tüm gezintiler 3D olarak güzelce işlenmiş ve canlandırılmıştır.
- Çılgın özel bardakları kolayca inşa edin. Tek parmakla çizerek tren, istasyon ve parçaları özelleştirin. Ya da doğrudan planlarınızı kullanarak parkınıza güzel önceden hazırlanmış bardak altlıkları koyabilirsiniz.
- Parkınızı istediğiniz gibi yeniden tasarlamak için güçlü park editörünü kullanın. Temalı bölümler oluşturmak için yollar, çitler ve süslemeler kullanın. 30'un üzerinde farklı renk arasından seçim yaparak ilgi alanlarınızın rengini değiştirin.
- Su kaydırakları ve tropikal eğlence dolu yepyeni bir ikincil park. Bugün bir sıçrama yapın.
- Tatlı oyun içi ödüller kazanmak için bir dizi zorlu mücadeleyle oynayın.
- bu derin sim, peep memnuniyeti seviyesini, park değerini ve gelirini en üst düzeye çıkararak başarılı bir park oluşturmanızı sağlar. Fiyatları dilediğiniz gibi ayarlayın ve yeni misafirleri getirmek için pazarlama kampanyaları başlatın! Sezgisel Park Yönetimi ekranı ile her şeyi kolayca takip edin.
- Çeşitli nadir sayıdaki 700 karttan oluşan geniş bir koleksiyonu tamamlayarak muhteşem bir park oluşturun: ortak, nadir, destansı ya da efsane! Yeni kartların kilidini açmak için seviye yukarı ve bunları elde etmek için her gün kart paketleri açın. Günlük görevleri tamamlayın veya yeni kartlar satın almak için Card Shop'u ziyaret edin.
- Arkadaşlarınızın parklarını ve ticaret kartlarını yanlarında ziyaret edin. Sezonluk etkinlikler ve coaster tasarım zorlukları sırasında diğer oyuncularla oynayın.
- BU YÜKSEK KALİTE 3D GRAFİKLERİ ÖZELLİKLE BİR KAYNAK-YOĞUN OYUNU IS. WE ANDROID 4.4 VEYA DAHA ÇALIŞIR, EN AZ 1 Gb BELLEK İLE ANDROID TELEFONLAR VE TABLETLERİNİ DESTEKLİYOR.

RollerCoaster Tycoon Touch Hileli Apk indir

Oyun mağazasında Simülasyon Oyunları kategorisinde bulunan RollerCoaster Tycoon Touch'ün Android Hile Full Apk indir sitemizde hileli versiyonları mevcuttur. Sizlere oyunda yardımcı olması için rollercoaster tycoon touch bilet hilesi olarak hileli apk sunuyorum. Güncel sürüm olarak indirebilir ve hileli oynayabilirsiniz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ


rollercoaster tycoon touch bilet hileli apk

rollercoaster tycoon touch bilet hileli apk

rollercoaster tycoon touch bilet hileli apk

KURULUM

APK dosyasını aşağıdan indirin.
OBB dosyasını aşağıdan indirin.
İndirilen APK dosyasını yükleyin.
İndirilen OBB dosyasını RARDAN çıkartın ve Android/obb klasörü içine atın.
Oyunu açın.
Daha detaylı anlatım için YouTube kanalımızdaki videoyu izleyebilirsiniz.

BİLGİLENDİRME

Sürüm: 3.0.2
Dosya Boyutu: 140MB
MOD: BİLET HİLELİ

0 yorum: