4 Temmuz 2019 Perşembe

Cover Fire 1.15.2 Hile Mod Apk - PARA HİLELİ

Cover Fire 1.15.2 Hile Mod Apk - PARA HİLELİ

cover fire para hileli apk
Cover Fire 1.15.2 Hile Mod Apk Cover Fire Para Hilesi, oyun mağazasında 10 milyondan fazla indirilmiştir. Android aksiyon oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli ve zevkli bir savaş oyunudur. Oyunun geliştiricisi Genera Games üstlenmektedir. 4 Temmuz 2019 tarihinde güncellenen oyunun son sürümü para hileli apk olarak paylaşılmıştır.

Cover Fire Para Hilesi

Oyun hakkında şunları söyleyebiliriz:
- Yeni Nişan tecrübesi. Direnişe katılın ve bu devrimi gerçek bir savaş kahramanı gibi yönetin. Silahını al, düşman ordusunu bir kurşun, bomba, büyük silahlarla vur.
- SADECE BİR EMAĞLI ve sürükleyici bir İYİLEŞME getiren modern KONTROL. Parmağını tetiğe bağlayın. BASIN VE ATIŞ!
- HASSAS ÇEVRE İLE HD Grafikleri, parçacıklarla dolu ve üzüm süslemeleri ile dolu ayrıntılı sahneler .. Her şey sizin ve askerlerinizle etkileşime giriyor.
- ONLINE TOURNAMENTS MODE'da gerçek bir kıdemli asker ol, kendini suikastçıların oyuncularına karşı NON STOP ACTION ile ateşli ve dinamik bir maceraya sok. En iyi komando ve keskin nişancı misyon oyunu ile ateş etmeyi bırakmayın.
- Kendinize BÜYÜK GERÇEK ARSENAL sağlayın. Atış oyunlarıda daha gerçekçi silahlar görmediniz: tabancalar, av tüfekleri, tüfekler, keskin nişancılar, el bombaları ... gerçek bir cephe komandosu gibi hissedin!
- Savaş alanını farklı perspektiflerden karşı karşıya bırakın. Paralı askerlerinin arasında GERÇEK ZAMAN olarak alternatif olarak, savaşı nihai öldürme oyunda kazanmak için nihai kombinasyonu bulun.
- Eşsiz becerileri ile ASSASSIN SOLDIER takımınızı kurun: hacker, keskin nişancı, yıkım adamı

Cover Fire Hileli Apk indir

Oyun mağazasında Aksiyon Oyunları kategorisinde bulunan Cover Fire'in Android Hile Full Apk indir sitemizde hileli versiyonları mevcuttur. Sizlere oyunda yardımcı olması için cover fire para hilesi olarak hileli apk sunuyorum. Güncel sürüm olarak indirebilir ve hileli oynayabilirsiniz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ


cover fire para hileli apk

cover fire para hileli apk

cover fire para hileli apk

KURULUM

APK dosyasını aşağıdan indirin.
OBB dosyasını aşağıdan indirin.
İndirilen APK dosyasını yükleyin.
İndirilen OBB dosyasını Es Dosya Yöneticiainde bulun ve üzerine tıklayin BURAYA ÇIKART tıklayın. Yeni oluşturulan dosyayı açın ve içerisindekileri Android/obb klasörü içerisine atın.
Oyunu açın.
Daha detaylı anlatım için YouTube kanalımızdaki videoyu izleyebilirsiniz.

BİLGİLENDİRME

Sürüm: 1.15.2
Dosya Boyutu: 325MB
MOD: PARA HİLELİ

0 yorum: