20 Temmuz 2019 Cumartesi

face cam pro full apk
Face Cam Pro 1.1.0 Full Mod Apk Face Cam Pro Full Apk indir, uygulama mağazasında 1 milyondan fazla indirilmiştir. Android fotoğrafçılık uygulamaları kategorisinde yer alan eğlenceli ve keyolif veren bir emoji oluşturma uygulamasıdır. Uygulamanın geliştiricisi Xi'an Ni Xi şirketi üstlenmektedir. 19 Temmuz 2019 tarihinde güncellenen oyunun son sürümü pro full apk olarak paylaşılmıştır.

Face Cam Pro Full Apk

Uygulama hakkında şunları söyleyebiliriz:
3D avatarınızdaki yüz kameranızdır. Kendi avatarını yarat ve yüzünü 3D emojiye dönüştür ve istediğin gibi kendini ifade et. Işıklandırılmış bir video yapın ve çok sayıda video filtresinden birini seçin ve kalabalığın arasından sıyrılın. Arkadaşlarınızla birlikte bir de collab emojisi yapabilirsiniz. En sevdiğiniz sosyal platformlarda arkadaşlarınızla paylaşın. Uygulama içerisinde;
- Avatar oluşturma yapabilir
- İfade ekleyebilir
- Arkadaşlarınızla beraber avatar oluşturabilir
- Etkileyici efektleri kullabilirsiniz

Face Cam Pro Apk indir

Uygulama mağazasında Fotoğrafçılık Uygulamaları kategorisinde bulunan FaceApp'nin Android Hile Full Apk indir sitemizde pro sürümü mevcuttur. Sizlere uygulamada yardımcı olması için face cam pro ücretsiz apk olarak pro apk sunuyorum. Güncel sürüm olarak indirebilir ve pro olarak kullanabilirsiniz.

UYGULAMA GÖRÜNTÜLERİ


face cam pro full apk

face cam pro full apk

face cam pro full apk

KURULUM

APK dosyasını aşağıdan indirin.
İndirilen APK dosyasını yükleyin.
Uygulamayı açın.
Daha detaylı anlatım için YouTube kanalımızdaki videoyu izleyebilirsiniz.

BİLGİLENDİRME

Sürüm: 1.1.0
Dosya Boyutu: 95MB
MOD: ÜCRETSİZ PRO SÜRÜM

İNDİRME LİNKLERİ

1 yorum: