12 Temmuz 2019 Cuma

Fisherman Go 1.0.6.1001 Hile Mod Apk - PARA HİLELİ

Fisherman Go 1.0.6.1001 Hile Mod Apk - PARA HİLELİ

fisherman go para hileli apk
Fisherman Go Hile Mod Apk Fisherman Go Para Hilesi, oyun mağazasında 10 milyondan fazla indirilmiştir. Android arcade oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli ve zevkli bir balık tutma oyunudur. Oyunun geliştiricisi Machbird Studio üstlenmektedir. 12 Temmu 2019 tarihinde güncellenen oyunun son sürümü para hileli apk olarak paylaşılmıştır.

Fisherman Go Para Hilesi

Oyun hakkında şunları söyleyebiliriz:
Balık tutmayı sevenler için hazırlanmış ve bir o kadarda etkileyici bir oyun. Balık tutma konusunda uzmanım diyenler için yeni mobil oyun Fisherman Go. Oyunda daha önce gerçek hayatta görmediğiniz fakat var olan balıkları tutabilirsiniz. Kendinize göre bir olta satın alarak balık tutma keyfine kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Yeni denizler keşfederek yeni balık türlerini yakalayabilirsiniz.

Fisherman Go Hileli Apk indir

Oyun mağazasında Arcade Oyunları kategorisinde bulunan Fisherman Go'nun Android Hile Full Apk indir sitemizde hileli versiyonları mevcuttur. Sizlere oyunda yardımcı olması için fisherman go para hilesi olarak hileli apk sunuyorum. Güncel sürüm olarak indirebilir ve hileli oynayabilirsiniz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ


fisherman go para hileli apk

fisherman go para hileli apk

fisherman go para hileli apk

KURULUM

APK dosyasını aşağıdan indirin.
İndirilen APK dosyasını yükleyin.
Oyunu açın.

BİLGİLENDİRME

Sürüm: 1.0.6.1001
Dosya Boyutu: 45MB
MOD: PARA HİLELİ

İNDİRME LİNKLERİ

0 yorum: