17 Temmuz 2019 Çarşamba

forward assault radar hileli apk
Forward Assault 1.2003 Hile Mod Apk Forward Assault Radar ve Mermi Hilesi, oyun mağazasında 5 milyondan fazla indirilmiştir. Android aksiyon oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli ve zevkli bir takım savaşlı aksiyon oyunudur. Oyunun geliştiricisi Blayze Game üstlenmektedir. 17 Temmu 2019 tarihinde güncellenen oyunun son sürümü radar hileli apk olarak paylaşılmıştır.

Forward Assault Radar Hilesi

Oyun hakkında şunları söyleyebiliriz:
Birkaç silah, av tüfeği, keskin nişancı, tüfek, saldırı tüfeği ve daha güçlü silahlar arasından seçim yapabilirsiniz. İyi polislerle olabileceğiniz tarafı seçin ve terör saldırılarına veya uluslararası suç eylemlerine karşı savaşın. Ya da dünyayı yakmak için suçlu olabilirsiniz. Karşı terörist S.A.W.T CT takımı veya terörist mafya lideri ve bitki bombası olarak savaşın. Stratejik ve taktik haritalarda oynayın ve takımınızı zafere taşıyın.

Forward Assault Hileli Apk indir

Oyun mağazasında Aksiyon Oyunları kategorisinde bulunan Forward Assault'un Android Hile Full Apk indir sitemizde hileli versiyonları mevcuttur. Sizlere oyunda yardımcı olması için forward assault radar hilesi olarak hileli apk sunuyorum. Güncel sürüm olarak indirebilir ve hileli oynayabilirsiniz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ


forward assault radar hileli apk

forward assault radar hileli apk

forward assault radar hileli apk

KURULUM

APK dosyasını aşağıdan indirin.
OBB dosyasını aşağıdan indirin.
İndirilen APK dosyasını yükleyin.
İndirilen OBB dosyasına tıklayın ve icerisindeki dosyayı Android/Obb klasörü icerisine kopyalayın.
Oyunu açın.
Detaylı oyun kurulumu için YOUTUBE kanalımıza bakın.

BİLGİLENDİRME

Sürüm: 1.2003
Dosya Boyutu: 270MB
MOD: RADAR HİLELİ ve MERMİ HİLELİ

0 yorum: