1 Temmuz 2019 Pazartesi

Garfield Rush 2.2.2 Hile Mod Apk - PARA HİLELİ

Garfield Rush 2.2.2 Hile Mod Apk - PARA HİLELİ

garfield rush para hileli apk
Garfield Rush 2.2.2 Hile Mod Apk Garfield Rush Para Hilesi, oyun mağazasında 1 milyondan fazla indirilmiştir. Android aksiyon oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli ve zevkli bir sonsuz yarış kapışma oyunudur. Oyunun geliştiricisi Ivy üstlenmektedir. 1 Temmuz 2019 tarihinde güncellenen oyunun son sürümü para hileli apk olarak paylaşılmıştır.

Garfield Rush Para Hilesi

Oyun hakkında şunları söyleyebiliriz:
- Harry adında bir korsan kedi tarafından kandırıldıktan sonra oyuncu peşinden koşar. Koştukları sırada, taşıtlarla ve diğer nesnelerle çarpışmaları eşzamanlı olarak kaçarken aynı zamanda altın paraları toplarlar ve arabanın üstüne atlayabilirler.
- Oyuncu paralar, skorlar, elastik ayakkabılar, jetpack'ler, mıknatıslar ve güçlendirici paketler gibi çeşitli eşyaları toplayabilir. Hız arttıkça hızla değişerek, daha fazla sikke ve puan elde edilebilir.
- Oyun içi satın alımlarla 18 kostüm açılabilir ve oyuncular belirli öğeleri toplayabilirler. Artı karakterleri lazanya, spagetti, Napoliten pizza, sosisli sandviç, burrito, kızarmış tavuk ve daha fazlasına yayılabilir.

Garfield Rush Hileli Apk indir

Oyun mağazasında Aksiyon Oyunları kategorisinde bulunan Garfield Rush'in Android Hile Full Apk indir sitemizde hileli versiyonları mevcuttur. Sizlere oyunda yardımcı olması için garfield rush para hilesi olarak hileli apk sunuyorum. Güncel sürüm olarak indirebilir ve hileli oynayabilirsiniz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ


garfield rush para hileli apk

garfield rush para hileli apk

garfield rush para hileli apk

KURULUM

APK dosyasını aşağıdan indirin.
İndirilen APK dosyasını yükleyin.
Oyunu açın.
Daha detaylı anlatım için YouTube kanalımızdaki videoyu izleyebilirsiniz.

BİLGİLENDİRME

Sürüm: 2.2.2
Dosya Boyutu: 64MB
MOD: PARA HİLELİ

İNDİRME LİNKLERİ

0 yorum: