15 Temmuz 2019 Pazartesi

guns of boom mermi hileli apk
Guns of Boom 8.1.0 Hile Mod Apk Guns of Boom Mermi Hilesi, oyun mağazasında 50 milyondan fazla indirilmiştir. Android strateji oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli ve zevkli bir takım savaşlı pvp oyunudur. Oyunun geliştiricisi Game İnsght üstlenmektedir. 15 Temmu 2019 tarihinde güncellenen oyunun son sürümü mermi hileli apk olarak paylaşılmıştır.

Guns of Boom Mermi Hilesi

Oyun hakkında şunları söyleyebiliriz:
Mobil olarak en iyi 3B grafiklerle sürükleyici oyun tarzına sahip olan çekişmeli ve çok oyunculu bir FPS oyunudur. Hatta o kadar kolay ki, denetimleri kedin bile öğrenebilirsiniz. Ancak yetenek üst sınırı, aşırı derecede zorlayıcı ve hırslı turnuva tarzı savaşlara alışkın olan, çekişmeli eSports oyuncularının ilgisini çekmeye yetecek kadar yüksek seviyededir. Çeşitli haritalarda çevrim içi PvP savaşlarına katılarak farklı taktiklerini kullanarak rakiplerinizi yenneye çalışın. Ortalama olarak 5 dakikadan daha az süren süratli karşılaşmalarda en harika FPS deneyimini yaşayacağınıza hiç kuşkum yok.

Guns of Boom Hileli Apk indir

Oyun mağazasında Aksiyon Oyunları kategorisinde bulunan Guns of Boom'un Android Hile Full Apk indir sitemizde hileli versiyonları mevcuttur. Sizlere oyunda yardımcı olması için guns of boom mermi hilesi olarak hileli apk sunuyorum. Güncel sürüm olarak indirebilir ve hileli oynayabilirsiniz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ

guns of boom mermi hileli apk

guns of boom mermi hileli apk

guns of boom mermi hileli apk

KURULUM

APK dosyasını aşağıdan indirin.
İndirilen APK dosyasını yükleyin.
Oyunu açın. Detaylı oyun kurulumu için YOUTUBE kanalımıza bakın.

OYUN KURULUM VİDEOSU (HATA YAPMAMAK İÇİN TAMAMINI İZLEYİN)

BİLGİLENDİRME

Sürüm: 8.1.0
Dosya Boyutu: 60MB
MOD: MERMİ HİLELİ

İNDİRME LİNKLERİ

0 yorum: