6 Temmuz 2019 Cumartesi


Kamyon Simülatör 2018 Europe 1.2.6 Hile Mod Apk Kamyon Simülatör 2018 Europe Para Hilesi, oyun mağazasında 10 milyondan fazla indirilmiştir. Android simulasyon oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli ve zevkli bir şehirlerarası tır taşımacılığı oyunudur. Oyunun geliştiricisi Zuuks Games üstlenmektedir. 2 Temmuz 2019 tarihinde güncellenen oyunun son sürümü para hileli apk olarak paylaşılmıştır.

Kamyon Simülatör 2018 Europe Para Hilesi

Oyun hakkında şunları söyleyebiliriz:
- Cargo Simulator 2019: Türkiye oyunu gerçek Türkiye haritası üzerinde tüm şehirleri içeren ve ölçeklenmiş yollar kullanılarak hazırlanan ilk tırcılık simülasyonudur.
- Bu oyun ile uçsuz bucaksız bir haritada çeşitli yükler ve çekiciler ile taşımacılık deneyimi yaşayacaksınız. Yapacağınız her teslimat ile bütçenizi artırın ve yeni çekicilere sahip olun.
- Ankara'da başlayacağınız bu maceraya, Edirne'den Ağrı'ya, Adana'dan Sinop'a Türkiye'nin tüm şehirlerinde devam edebileceksiniz.
- Oyun, içerdiği gerçekçi tır ve kamyon modelleri ve gelişmiş fizik motoru ile size harika bir şöforlük deneyimi yaşatmak üzere geliştirilmiştir.
- Tır sürme deneyiminiz sırasında karşılaşacağınız galerilerden beğendiğiniz tır çekicileri satın alabilirsiniz.

Kamyon Simülatör 2018 Europe Hileli Apk indir

Oyun mağazasında Simulasyon Oyunları kategorisinde bulunan Kamyon Simülatör 2018 Europe'nin Android Hile Full Apk indir sitemizde hileli versiyonları mevcuttur. Sizlere oyunda yardımcı olması için kamyon simülatör 2018 europe para hilesi olarak hileli apk sunuyorum. Güncel sürüm olarak indirebilir ve hileli oynayabilirsiniz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ


kamyon simülatör 2018 europe para hileli apk

kamyon simülatör 2018 europe para hileli apk

kamyon simülatör 2018 europe para hileli apk

KURULUM

APK dosyasını aşağıdan indirin.
İndirilen APK dosyasını yükleyin.
Oyunu açın.
Daha detaylı anlatım için YouTube kanalımızdaki videoyu izleyebilirsiniz.

BİLGİLENDİRME

Sürüm: 1.2.6
Dosya Boyutu: 145MB
MOD: PARA HİLELİ

İNDİRME LİNKLERİ

APK ve OBB kurulumunu yapmayı bilmiyorsanız youtube kanalımızdaki videoyu izleyiniz.

4 yorum: