17 Temmuz 2019 Çarşamba

mad gunz mermi hileli apk
Mad GunZ 1.9.18 Hile Mod Apk Mad GunZ Mermi Hilesi, oyun mağazasında 5 milyondan fazla indirilmiştir. Android aksiyon oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli ve zevkli bir zombi savaşlı hayatta kalma oyunudur. Oyunun geliştiricisi Full HP üstlenmektedir. 17 Temmu 2019 tarihinde güncellenen oyunun son sürümü mermi hileli apk olarak paylaşılmıştır.

Mad GunZ Mermi Hilesi

Oyun hakkında şunları söyleyebiliriz:
- Gerçekçi olmaktan uzak, ama SÜPER güzel piksel sanatı. Bu çevrimiçi atıcı, piksel oyunlarına bir göz atın ve güzel piksel grafiklere aşık olacaksınız
- Çevrimiçi inanılmaz garip çekim oyunu size en garip cephane verecek. Rakiplerini, içinde bir köpeği olan bir çanta, kocaman bir lolipop veya sihirli bir değnekle yen. Patlayıcı hamster kullanın veya sadece… kedi kürküyle ateş edin.
- Zombiler, çılgın tavuklar ve hatta çılgın bir ahtapot gibi çevrimiçi oyunların ve atış oyunlarının en iyileri olan düşmanlar.
- Artı! Çekim oyunları ve FPS hakkında en garip, çevrimiçi oyunlar, sadece silahlarını değil ayaklarını bile görebiliyorsun.

Mad GunZ Hileli Apk indir

Oyun mağazasında Aksiyon Oyunları kategorisinde bulunan Mad GunZ'un Android Hile Full Apk indir sitemizde hileli versiyonları mevcuttur. Sizlere oyunda yardımcı olması için mad gunz mermi hilesi olarak hileli apk sunuyorum. Güncel sürüm olarak indirebilir ve hileli oynayabilirsiniz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ


mad gunz mermi hileli apk

mad gunz mermi hileli apk

mad gunz mermi hileli apk

KURULUM

APK dosyasını aşağıdan indirin.
İndirilen APK dosyasını yükleyin.
Oyunu açın.
Detaylı oyun kurulumu için YOUTUBE kanalımıza bakın.

BİLGİLENDİRME

Sürüm: 1.9.18
Dosya Boyutu: 94MB
MOD: SINIRSIZ MERMİ HİLELİ

İNDİRME LİNKLERİ

0 yorum: