10 Temmuz 2019 Çarşamba

Metal Madness 0.33.526 Hile Mod Apk Metal Madness Para Hilesi, oyun mağazasında 5 milyondan fazla indirilmiştir. Android aksiyon oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli ve zevkli bir 3'e 3 takımlar halinde harita bölgesinde yapılan arabalar ile çatışma savaş oyunudur. Oyunun geliştiricisi GDCompany üstlenmektedir. 10 Temmu 2019 tarihinde güncellenen oyunun son sürümü para hileli apk olarak paylaşılmıştır.

Metal Madness Para Hilesi

Oyun hakkında şunları söyleyebiliriz:
Metal Madness ile müthiş bir PVP Shooter oyunu sizi bekliyor, Çeşit çeşit arabalar, modifiyeler, geliştirmeler, silahlar, bombalar, farklı özellikler hepsi bir arada online multiplayer bir araba savaşları oyunu nasıl olması gerek ise aynen öyle. Oyun motor, grafikler, görsel efektler ve heyecan verici müziği ile kendinizi oyuna kaptıracaksınız.

Metal Madness Hileli Apk indir

Oyun mağazasında Aksiyon Oyunları kategorisinde bulunan Metal Madness'in Android Hile Full Apk indir sitemizde hileli versiyonları mevcuttur. Sizlere oyunda yardımcı olması için metal madness para hilesi olarak hileli apk sunuyorum. Güncel sürüm olarak indirebilir ve hileli oynayabilirsiniz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ


metal madness para hileli apk

metal madnesa para hileli apk

metal madness para hileli apk

KURULUM

APK dosyasını aşağıdan indirin.
İndirilen APK dosyasını yükleyin.
Oyunu açın.

BİLGİLENDİRME

Sürüm: 0.33.526
Dosya Boyutu: 90MB
MOD: PARA HİLELİ ve ALTIN HİLELİ

İNDİRME LİNKLERİ

0 yorum: