6 Temmuz 2019 Cumartesi

minecraft hileli apk
Minecraft 1.13.0.1 Hile Mod Apk Minecraft Full Apk Tam Sürüm Hilesi, oyun mağazasında 10 milyondan fazla indirilmiştir. Android arcade oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli ve zevkli bir blok yerleştirme oyunudur. Oyunun geliştiricisi Mojang üstlenmektedir. 6 Temmuz 2019 tarihinde güncellenen oyunun son sürümü hileli full apk olarak paylaşılmıştır.

Minecraft Hileli Full Apk

Oyun hakkında şunları söyleyebiliriz:
Zaman geçirmek için en çok oynanan oyunlar arasındaki yerini çoktan almış bir macera oyunu ile sizlerleyiz. Oynaması keyifli ve eğlenceli blok yerleştirme oyununda amacımız; ağaç, ev,yol, dere gibi yerleş inşa ederek diğer çevrim içi oyuncular ile yarışmaktır. Oyunun asıl amacı ise hayatta kalma modu üzerine kurulmuştur. Oyunu yüklediğinizde bir dünya oluşturduğunuzda size 3 farklı oyun modu sunuyor ve birini seçmenizi istiyor. Tek başınıza zaman gecirebileceğiniz gibi arkadaşlarınızla da vakit geçirerek oynayabilirsiniz.

Minecraft Hileli Apk indir

Oyun mağazasında Yarış Oyunları kategorisinde bulunan Minecraft'in Android Hile Full Apk indir sitemizde hileli versiyonları mevcuttur. Sizlere oyunda yardımcı olması için minecraft hileli full apk olarak hileli apk sunuyorum. Güncel sürüm olarak indirebilir ve hileli oynayabilirsiniz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ


minecraft full apk

minecraft full apk

minecraft full apk

KURULUM

APK dosyasını aşağıdan indirin.
İndirilen APK dosyasını yükleyin.
Oyunu açın.
Daha detaylı anlatım için YouTube kanalımızdaki videoyu izleyebilirsiniz.

BİLGİLENDİRME

Sürüm: 1.13.0.1
Dosya Boyutu: 92MB
MOD: FULL APK TAM SÜRÜM

İNDİRME LİNKLERİ

0 yorum: