11 Temmuz 2019 Perşembe

yaşa ya da öl hayatta kalma para hileli apk
Yaşa ya da Öl Hayatta Kalma 0.1.410 Hile Mod Apk Yaşa ya da Öl Hayatta Kalma Para Hilesi, oyun mağazasında 1 milyondan fazla indirilmiştir. Android macera oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli ve zevkli bir hayatta kalma oyunudur. Oyunun geliştiricisi PRIDE GANEA STUDIOS üstlenmektedir. 11 Temmu 2019 tarihinde güncellenen oyunun son sürümü para hileli apk olarak paylaşılmıştır.

Yaşa ya da Öl Hayatta Kalma Para Hilesi

Oyun hakkında şunları söyleyebiliriz:
Kıyametten arda kalan ölü topraklarda zombileri atlatıp hayatta kaldığınız her gün sizi daha akıllı yapar, zombileri geride bıraktığınız her metre sizi daha hızlı yapar, ezip parçaladığınız her kafa sizi daha güçlü yapar direnişçiler. Gelişin, üretim yapın, inşa edin, keşfedin, kaynak toplayın ve hayatta kalmayı öğrenip yaşam mücadelesi verin. Bu zombilerin arasında hayatta kalmak istiyorsanız kendinizi geliştirin

Yaşa ya da Öl Hayatta Kalma Hileli Apk indir

Oyun mağazasında Macera Oyunları kategorisinde bulunan Yaşa ya da Öl Hayatta Kalma'nin Android Hile Full Apk indir sitemizde hileli versiyonları mevcuttur. Sizlere oyunda yardımcı olması için yaşa ya da öl hayatta kalma para hilesi olarak hileli apk sunuyorum. Güncel sürüm olarak indirebilir ve hileli oynayabilirsiniz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ


yaşa ya da öl hayatta kalma para hileli apk

yaşa ya da öl hayatta kalma para hileli apk

yaşa ya da öl hayatta kalma para hileli apk

KURULUM

APK dosyasını aşağıdan indirin.
OBB dosyasını aşağıdan indirin.
İndirilen APK dosyasını yükleyin.
İndirilen OBB doayasını RAR'dan çıkartın ve Android/Obb klasörü içerisine atın.
Oyunu açın. Detaylı oyun kurulumu için YOUTUBE kanalımıza bakın.

BİLGİLENDİRME

Sürüm: 0.1.410
Dosya Boyutu: 201MB
MOD: PARA HİLELİ

0 yorum: