1 Eylül 2019 Pazar

State of Survival 1.3.32 Hile Mod Apk - PARA HİLELİ

State of Survival 1.3.32 Hile Mod Apk - PARA HİLELİ

state of survival para hilesi
State of Survival 1.3.32 Hile Mod Apk State of Survival Para Hilesi Android Hack Apk, oyun mağazasında 1 milyondan fazla indirilmiştir. Android strateji oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli ve zevkli bir oyundur. Oyunun geliştiricisi KingsGroup Holdings üstlenmektedir. 1 Eylül 2019 tarihinde güncellenen oyunun son sürümü para hileli apk olarak paylaşılmıştır.

State of Survival Para Hilesi

Oyun hakkında şunları söyleyebiliriz:
Enfeksiyon bütün ülke geneline yayılmış, medeniyeti de beraberinde götürerek her şeyi yok etmiştir. Hayatta kalan bütün ordu ve hükümetler yok olmuştur. Bölge artık onlara karşı koyabilecek kadar cesur olan hayatta kalanlar ile birlikte Enfekte olanlara aittir. Arkadaş edin ya da diğer hayatta kalanlarla birlikte savaş. Hayatta kalabilmek için ne gerekiyorsa yap. Kolay olmayacak. Enfekte olanlar her yerde. Kaynaklar yetersiz lakin, cesetler arasından kurtarabildiğin kadarını kurtarmalısın.

State of Survival Hileli Apk indir

Oyun mağazasında Strateji Oyunları kategorisinde bulunan State of Survival'in Android Hile Full Apk indir sitemizde hileli versiyonları mevcuttur. Sizlere oyunda yardımcı olması için state of survival para hilesi olarak hileli apk sunuyorum. Güncel sürüm olarak indirebilir ve hileli oynayabilirsiniz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ


state of survival para hilesi

state of survival para hilesi

state of survival para hilesi

KURULUM

APK dosyasını aşağıdan indirin.
İndirilen APK dosyasını yükleyin.
Oyunu açın.

BİLGİLENDİRME

Sürüm: 1.3.32
Dosya Boyutu: 130MB
MOD: PARA HİLELİ

0 yorum: