13 Ekim 2019 Pazar


Kelime Savaşı 2.0 Hile Mod Apk Kelime Savaşı Altın Hilesi Android Hack Apk, oyun mağazasında 1 milyondan fazla indirilmiştir. Android kelime oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli ve zevkli bir oyundur. Oyunun geliştiricisi Mynet üstlenmektedir. 13 Ekim 2019 tarihinde güncellenen oyunun son sürümü altın hileli apk olarak paylaşılmıştır.

Kelime Savaşı Altın Hilesi

Oyun hakkında şunları söyleyebiliriz:
Rakiplerinle canlı sohbet ederek yarışacağın yepyeni bir bilgi yarışmasına hazır ol! Bunlar gibi binlerce eğlenceli konu başlığını keşfet ve rakiplerinle canlı bir düelloya katıl. İstersen gerçek arkadaşlarınla yarış, istersen yeni insanlarla tanış. Kelime Savaşları ile bir yandan yarışıp eğlenirken bir yandan da yepyeni bilgiler öğrenip kendini geliştirebilirsin. Yarışırken toplayacağın puanlarla arkadaşların arasında ve dünya sıralamasında en üst sıraya çık ve şampiyon ol!

Kelime Savaşı Hileli Apk indir

Oyun mağazasında Kelime Oyunları kategorisinde bulunan Kelime Savaşı'nın Android Hile Full Apk indir sitemizde hileli versiyonları mevcuttur. Sizlere oyunda yardımcı olması için kelime savaşı altın hilesi olarak hileli apk sunuyorum. Güncel sürüm olarak indirebilir ve hileli oynayabilirsiniz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ




KURULUM

APK dosyasını aşağıdan indirin.
İndirilen APK dosyasını yükleyin.
Oyunu açın.

BİLGİLENDİRME

Sürüm: 2.0
Dosya Boyutu: 60MB
MOD: ALTIN HİLELİ

6 yorum: