20 Haziran 2019 Perşembe

Kafem - Restoran Oyunu 2019.6.3 Hile Mod Apk - PARA HİLELİ

Kafem - Restoran Oyunu 2019.6.3 Hile Mod Apk - PARA HİLELİ

kafem hile apk

Kafem - Restoran Oyunu 2019.6.3 Hile Mod Apk, Kafem - Restoran Oyunu, oyun mağazasında 10 milyondan fazla indirilmiştir. Android klasik oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli ve restoran simülasyonu oyunudur. Oyunun geliştiricisi Melsoft Games üstlenmektedir. 19 Haziran 2019 tarihinde güncellenen oyunun son sürümü para hileli apk olarak paylaşılmıştır.

Kafem Hile Apk

Oyun hakkında şunları söyleyebiliriz:
Restoran kurma oyunlarını sevenler için hazırlanan harika grafiklere ve hikayelere sahip bir oyun. Oyuna başlarken sıfırdan başlar gibi başlıyorsunuz. Restoranınızda sadece bir kişilik yer olacak ve zamanla para kazandıkça restoranınızı büyüteceksiniz. İlk başlarda sadece çay satabilirken zamanlar bir çok içecek ile restoranınızı değiştirecek ve müşteri potansiyelini arttıracaksınız. Son olarak para hileli olarak paylaşılan oyunu ilk açtığınızda paranı 200 olarak görünecek fakat ona takılmayın. Restoranınızı 200 para ile istediğiniz her şeyi alabilirsiniz. Yani oyunda paranız asla azalmaz.
Oyun hakkındaki görüşlerinizi YORUM yaparak belirtebilirsiniz.


Kafem Para Hileli Apk

Oyun mağazasında Strateji Oyunları kategorisinde bulunan Kafem'in Android Hile indir hileli versiyonları mevcuttur. Sizlere oyunda yardımcı olması için kafem para hileli apk olarak sunuyorum. Güncel sürüm olarak indirebilir ve hileli oynayabilirsiniz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ


kafem hile apk

kafem hile apk

kafem hile apk

KURULUM

APK dosyasını aşağıdan indirin.
OBB dosyasını aşağıdan indirin.
İndirilen Obb dosyasını Es Dpsya Yöneticisi ile Rar'dan çıkartın.
Obb klasörü içindekileri Android/Obb klasörü içerisine kopyalayın.
İndirilen Apk dosyasını yükleyin.
Oyunu açın.
Daha detaylı anlatım için YouTube kanalımızdaki videoyu izleyebilirsiniz.

BİLGİLENDİRME

Sürüm: 2019.6.3
Dosya Boyutu: 100MB
MOD: PARA HİLELİ

0 yorum: