20 Haziran 2019 Perşembe

the sims mobile hile apk

The Sims Mobile 14.0.2.266018 Hile Mod Apk, The Sims Mobile, oyun mağazasında 50 milyondan fazla indirilmiştir. Android simülasyon oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli ve yaşam simülasyonu oyunudur. Oyunun geliştiricisi ELECTRONIC ARTS üstlenmektedir. 19 Haziran 2019 tarihinde güncellenen oyunun son sürümü para hileli apk olarak paylaşılmıştır.

The Sims Mobile Hile Apk

Oyun hakkında şunları söyleyebiliriz:
Oyuna başlarken 200'den fazla bulunan sims karakterlerinden birini seçmeniz isteniyor. Siminizi seçtikten sonra ad soyad yazılıyor ve eğitim aşamasına geçiliyor. Eğitimde oyunu nasıl oynayacağınızı belirtiyor. Aslında oyunda yapmanız gerekenler sosyal hayatta yapılması gerekenler ile aynı. Oyunda bir işe girerek para kazanabilirsiniz. Kazandığınız para ile sosyalleşebilir hatta kendinize sevgili bulabilirsiniz. Evinizi yeniden tasarlayabilir, satabilir ya da değiştirebilirsiniz. Aynı şekilde ev eşyalarınızı yenileyebilirsiniz.
Oyun hakkındaki görüşlerinizi YORUM yaparak belirtebilirsiniz.


The Sims Mobile Para Hileli Apk

Oyun mağazasında Strateji Oyunları kategorisinde bulunan Kafem'in Android Hile indir hileli versiyonları mevcuttur. Sizlere oyunda yardımcı olması için the sims mobile para hileli apk olarak sunuyorum. Güncel sürüm olarak indirebilir ve hileli oynayabilirsiniz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ


the sims mobile hile apk

the sims mobile hile apk

the sims mobile hile apk

KURULUM

APK dosyasını aşağıdan indirin.
İndirilen Apk dosyasını yükleyin.
Oyunu açın.
Daha detaylı anlatım için YouTube kanalımızdaki videoyu izleyebilirsiniz.

BİLGİLENDİRME

Sürüm: 14.0.2.266018
Dosya Boyutu: 100MB
MOD: PARA HİLELİ

İNDİRME LİNKLERİ

0 yorum: