20 Haziran 2019 Perşembe

cut the rope 2 hileli apk

Cut The Rope 2 1.19.3 Hile Mod Apk, Cut The Rope 2, oyun mağazasında 100 milyondan fazla indirilmiştir. Android bulmaca oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli ve en çok indirilen oyunudur. Oyunun geliştiricisi ZeptoLab üstlenmektedir. 19 Haziran 2019 tarihinde güncellenen oyunun son sürümü para hileli apk olarak paylaşılmıştır.

Cut The Rope 2 Hile Apk

Oyun hakkında şunları söyleyebiliriz:
Oyun mantık zekaya dayalı bölümleri geçme üzerine kuruludur. Her bölüm kendine göre zorlukları vardır. Zekanızı ve oyunun size verdiği ekipmanları kullanarak bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz. Aşağıdaki resimlerde görüldüğü gibi para ile bir çok ekipman alabilirsiniz. Oyun içerisinde bir çok karakter bulunuyor. Bu karakterler oyunu daha eğlenceli hale getiriyor. Unutmayın ilk başta oyun kolay gelebilir fakat bölümleri ilerledikçe zor olduğunu fark edeceksiniz.
Oyun hakkındaki görüşlerinizi YORUM yaparak belirtebilirsiniz.


Cut The Rope 2 Para Hileli Apk

Oyun mağazasında Bulmaca Oyunları kategorisinde bulunan Cut The Rope 2'nin Android Hile indir hileli versiyonları mevcuttur. Sizlere oyunda yardımcı olması için cut the rope 2 para hileli apk olarak sunuyorum. Güncel sürüm olarak indirebilir ve hileli oynayabilirsiniz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ


cut the rope 2 hileli apk

cut the rope 2 hileli apk

cut the rope 2 hileli apk

KURULUM

APK dosyasını aşağıdan indirin.
İndirilen Apk dosyasını yükleyin. Oyunu açın. Daha detaylı anlatım için YouTube kanalımızdaki videoyu izleyebilirsiniz.

BİLGİLENDİRME

Sürüm: 1.19.3
Dosya Boyutu: 65MB
MOD: PARA HİLELİ

İNDİRME LİNKLERİ

0 yorum: