20 Haziran 2019 Perşembe

game of warriors hile apk

Game of Warriors 1.1.37 Hile Mod Apk, Game of Warriors, oyun mağazasında 10 milyondan fazla indirilmiştir. Android strateji oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli ve askeri bir oyunudur. Oyunun geliştiricisi Play365 üstlenmektedir. 19 Haziran 2019 tarihinde güncellenen oyunun son sürümü para hileli apk olarak paylaşılmıştır.

Game of Warriors Hile Apk

Oyun hakkında şunları söyleyebiliriz:
Diğer strateji oyunlarına göre stili ve rengi farklı bir oyun diyebiliriz. Rakibinizin kulelerini yıkma amaçlı tasarlanan oyunda ilk göze çarpan renkli grafik tasarımı ve kolay tuş kontrolleri oluyor. Oyunda hayatta kalmak için savunmalarını ve askerlerinin seviyelerini yükseltmeli ve düşman topraklarını kuşatarak onları mağlup etmeklisiniz. Oyunda +1500 savunma dalgası, kilidi açılacak 4 kahraman, fethedilecek +100 bölge, yükseltilecek +30 asker, ve +1000 bina yükseltmesi sizleri bekliyor.
Oyun hakkındaki görüşlerinizi YORUM yaparak belirtebilirsiniz.


Game of Warriors Para Hileli Apk

Oyun mağazasında Strateji Oyunları kategorisinde bulunan Game of Warriors'un Android Hile indir hileli versiyonları mevcuttur. Sizlere oyunda yardımcı olması için game of warriors para hileli apk olarak sunuyorum. Güncel sürüm olarak indirebilir ve hileli oynayabilirsiniz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ


game of warriors hile apk

game of warriors hile apk

game of warriors hile apk

KURULUM

APK dosyasını aşağıdan indirin.
İndirilen Apk dosyasını yükleyin. Oyunu açın. Daha detaylı anlatım için YouTube kanalımızdaki videoyu izleyebilirsiniz.

BİLGİLENDİRME

Sürüm: 1.1.37
Dosya Boyutu: 78MB
MOD: PARA HİLELİ

İNDİRME LİNKLERİ

0 yorum: