20 Haziran 2019 Perşembe

Cafeland 2.0.24 Hile apk

Cafeland 2.0.24 Hile Mod Apk, Cafeland Para Hilesi, oyun mağazasında 10 milyondan fazla indirilmiştir. Android simülasyon oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli ve cafe işletmecisi oyunudur. Oyunun geliştiricisi GAMEGOS üstlenmektedir. 19 Haziran 2019 tarihinde güncellenen oyunun son sürümü para hileli apk olarak paylaşılmıştır.

Cafeland Para Hilesi

Oyun hakkında şunları söyleyebiliriz:
Farklı mutfaklardan yemekler servis et. Birden fazla ocakta yemek yap ve çeşitliliği arttır. Yeni tarifler öğren ve menünü genişlet. Müşterileri memnun etmek için tezgahlarını enfes yemeklerle doldur. Çeşitli kategorilerinden yemekler hazırla. Chef Town'da en iyi burgeri sen yap. Kaliteli seafood servis et. Çikolatalı bir ıslak kek yap. Baharatlı bir yahni pişir. Fırınla, haşla, kızart veya sotele; her yemek mükemmel olacak.
Oyun hakkındaki görüşlerinizi YORUM yaparak belirtebilirsiniz.


Cafeland Hileli Apk indir

Oyun mağazasında Strateji Oyunları kategorisinde bulunan Cafeland'ın Android Hile indir hileli versiyonları mevcuttur. Sizlere oyunda yardımcı olması için cafeland para hilesi hileli apk olarak sunuyorum. Güncel sürüm olarak indirebilir ve hileli oynayabilirsiniz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ


cafeland hile apk

cafeland hile apk

cafeland hile apk

KURULUM

APK dosyasını aşağıdan indirin.
İndirilen Apk dosyasını yükleyin.
Oyunu açın.
Daha detaylı anlatım için YouTube kanalımızdaki videoyu izleyebilirsiniz.

BİLGİLENDİRME

Sürüm: 2.0.24
Dosya Boyutu: 104MB
MOD: PARA HİLELİ

İNDİRME LİNKLERİ

Arkadaşlar oyuna başlarken 160 bin paranız olacak fakat ne alırsanız alın paranız eksilmez, aksine daha da artar.

2 yorum: