22 Haziran 2019 Cumartesi

sniper 3d assassin hileli apk

Sniper 3D Assassin 2.23.10 Hile Mod Apk, Sniper 3D Assassin Elmas Hilesi, oyun mağazasında 100 milyondan fazla indirilmiştir. Android aksiyon oyunları kategorisinde yer alan keskin nişancı oyunudur. Oyunun geliştiricisi Fun Games For Free üstlenmektedir. 22 Haziran 2019 tarihinde güncellenen oyunun son sürümü elmas hileli apk olarak paylaşılmıştır.

Sniper 3D Assassin Elmas Hilesi

Oyun hakkında şunları söyleyebiliriz:
Oyun keskin nişancı askeri bir personelin aldığı görevleri yerine getirebilmesi üzerine kuruludur. İlk başlarda görevler basit gelebilir fakat 20. bölümden sonra çok zor görevler sizi bekliyor olacak. Görevleri yapmaya başlarken size suçlular hakkında bazı ip uçları veriliyor ve sizde bu ip uçlarına göre suçluyu ya da katili vuruyorsunuz. Bazende apartmanın tepesinde bekleyen düşman keskin nişancı tüfekleri sizi bekliyor olacak. Oyunda 50'den fazla keskin nişancı tüfeği ve ekipmanı bulunuyor.
Oyun hakkındaki görüşlerinizi YORUM yaparak belirtebilirsiniz.


Sniper 3D Assassin Hileli Apk indir

Oyun mağazasında Strateji Oyunları kategorisinde bulunan Sniper 3D Assassin'in Android Hile Full Apk indir sitemizde hileli versiyonları mevcuttur. Sizlere oyunda yardımcı olması için sniper 3d assassin elmas hilesi hileli apk olarak sunuyorum. Güncel sürüm olarak indirebilir ve hileli oynayabilirsiniz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ


sniper 3d assassin hileli apk

sniper 3d assassin hileli apk

sniper 3d assassin hileli apk

KURULUM

APK dosyasını aşağıdan indirin.
İndirilen Apk dosyasını yükleyin.
Oyunu açın.
Daha detaylı anlatım için YouTube kanalımızdaki videoyu izleyebilirsiniz.

BİLGİLENDİRME

Sürüm: 2.23.10
Dosya Boyutu: 94MB
MOD: ELMAS HİLELİ

3 yorum: