22 Haziran 2019 Cumartesi

rocket royale hileli apk

Rocket Royale 1.6.7 Hile Mod Apk, Rocket Royale Para Hilesi, oyun mağazasında 5 milyondan fazla indirilmiştir. Android aksiyon oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli ve zevkli bir hayatta kalma oyunudur. Oyunun geliştiricisi GameSpire şirketi üstlenmektedir. 22 Haziran 2019 tarihinde güncellenen oyunun son sürümü para hileli apk olarak paylaşılmıştır.

Rocket Royale Para Hilesi

Oyun hakkında şunları söyleyebiliriz:
Minecraft ve Battle Royale karışımı fakat hayatta kalma olarak adlandırılan bir aksiyon savaş oyunudur. Oyuna başlarken 25-30 kişilik gruplar halinde bir harita çevresinde toplanılıyor ve özel uçak gelip sizi alıyor. İstediğiniz yerde iniyorsunuz ve silah arıyorsunuz. Daha sonra düşmanları öldürerek haritada sadece siz sağ kalarak birinci olmaya çalışıyorsunuz.
Oyun hakkındaki görüşlerinizi YORUM yaparak belirtebilirsiniz.


Rocket Royale Hileli Apk indir

Oyun mağazasında Strateji Oyunları kategorisinde bulunan Rocket Royale'nin Android Hile Full Apk indir sitemizde hileli versiyonları mevcuttur. Sizlere oyunda yardımcı olması için rocket royale para hilesi hileli apk olarak sunuyorum. Güncel sürüm olarak indirebilir ve hileli oynayabilirsiniz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ


rocket royale hileli apk

rocket royale hileli apk

rocket royale hileli apk

KURULUM

APK dosyasını aşağıdan indirin.
İndirilen Apk dosyasını yükleyin.
Oyunu açın.
Daha detaylı anlatım için YouTube kanalımızdaki videoyu izleyebilirsiniz.

BİLGİLENDİRME

Sürüm: 1.6.7
Dosya Boyutu: 74MB
MOD: PARA HİLELİ

0 yorum: