22 Haziran 2019 Cumartesi

8 ball hero hile apk

8 Ball Hero 1.06 Hile Mod Apk, 8 Ball Hero Para Hilesi, oyun mağazasında 5 milyondan fazla indirilmiştir. Android spor oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli ve zevkli bir bilardo oyunudur. Oyunun geliştiricisi First Touch Games şirketi üstlenmektedir. 22 Haziran 2019 tarihinde güncellenen oyunun son sürümü para hileli apk olarak paylaşılmıştır.

8 Ball Hero Para Hilesi

Oyun hakkında şunları söyleyebiliriz:
Score Hero yapımcılarından efsane bir oyun daha sizleri bekliyor arkadaşlar. 8 Ball Hero diğer bilardo oyunlarından farklı olarak sizlere çevrim içi oyuncular ile çam yapma fırsatı sunmuyor. Bilardo severler için hazırlanmış özel bölümlerden oluşan, bilardo topları ile atış yaparak bölüm geçme amacı olan bir oyundur. Her bölümde farklı bir görev sizi bekliyor olacak. 5 kere üst üstte verilen görevi yapamazsanız canlarınız bitiyor ve oyunu oynamak için biraz beklemeniz gerekiyor.

8 Ball Hero Hileli Apk indir

Oyun mağazasında Spor Oyunları kategorisinde bulunan 8 Ball Hero'nun Android Hile Full Apk indir sitemizde hileli versiyonları mevcuttur. Sizlere oyunda yardımcı olması için 8 ball hero para hilesi olarak hileli apk sunuyorum. Güncel sürüm olarak indirebilir ve hileli oynayabilirsiniz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ


8 ball hero hile apk

8 ball hero hile apk

8 ball hero hile apk

KURULUM

APK dosyasını aşağıdan indirin.
İndirilen Apk dosyasını yükleyin.
Oyunu açın.
Daha detaylı anlatım için YouTube kanalımızdaki videoyu izleyebilirsiniz.

BİLGİLENDİRME

Sürüm: 1.06
Dosya Boyutu: 74MB
MOD: PARA HİLELİ

İNDİRME LİNKLERİ

0 yorum: