22 Haziran 2019 Cumartesi

magic tiles 3 hileli apk

Magic Tiles 3 6.41.616 Hile Mod Apk, Magic Tiles 3 Elmas Hilesi, oyun mağazasında 100 milyondan fazla indirilmiştir. Android müzik oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli ve zevkli bir dkunmatik şarkı çalma oyunudur. Oyunun geliştiricisi AMANOTES üstlenmektedir. 22 Haziran 2019 tarihinde güncellenen oyunun son sürümü elmas hileli apk olarak paylaşılmıştır.

Magic Tiles 3 Elmas Hilesi

Oyun hakkında şunları söyleyebiliriz:
Enstrüman aleti kullananlar ve müzik hobisi olanlar için hazırlanan müthiş bir oyun. Oyun dokunmatik ekran üzerinden yukarıdan aşağıya doğru gelen notalara zamanında ve eksiksiz basarak şarkıyı sorunsuz yapabilmektir. Şarkı çalma işlemlerinizi çevrim içi olarak ya da arkadaşlarınız ile yapabilirsiniz. Her şarkıda aldığınız puanlar ile birinci olmaya çalışıyorsunuz.

Magic Tiles 3 Hileli Apk indir

Oyun mağazasında Müzik Oyunları kategorisinde bulunan Magic Tiles 3'ün Android Hile Full Apk indir sitemizde hileli versiyonları mevcuttur. Sizlere oyunda yardımcı olması için magic tiles 3 elmas hilesi olarak hileli apk sunuyorum. Güncel sürüm olarak indirebilir ve hileli oynayabilirsiniz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ


magic tiles 3 hile apk

magic tiles 3 hileli apk

magic tiles 3 hileli apk

KURULUM

APK dosyasını aşağıdan indirin.
İndirilen Apk dosyasını yükleyin.
Oyunu açın.
Daha detaylı anlatım için YouTube kanalımızdaki videoyu izleyebilirsiniz.

BİLGİLENDİRME

Sürüm: 6.41.616
Dosya Boyutu: 54MB
MOD: PARAELMAS HİLELİ

İNDİRME LİNKLERİ

0 yorum: