4 Temmuz 2019 Perşembe

Blockman GO 1.10.4 Hile Mod Apk - ELMAS HİLELİ

Blockman GO 1.10.4 Hile Mod Apk - ELMAS HİLELİ

blockman go elmas hileli apk
Blockman GO 1.10.4 Hile Mod Apk Blockman GO Elmas Hilesi, oyun mağazasında 10 milyondan fazla indirilmiştir. Android arcade oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli ve zevkli bir çok mini oyunu içerisinde barındıran bir oyunudur. Oyunun geliştiricisi Blockman Go Studio üstlenmektedir. 4 Temmuz 2019 tarihinde güncellenen oyunun son sürümü elmas hileli apk olarak paylaşılmıştır.

Blockman GO Elmas Hilesi

Oyun hakkında şunları söyleyebiliriz:
Bir uygulama adı altında birbirine benzer mini oyunların bulunduğu, çok küçük boyutlarda indirebileceğimiz oyunlar ile eğlenebileceğimiz ve hatta çok oyunculu özelliği ile arkadaşlarımız ile oynayabileceğimiz bir oyundur. Oyun özellikleri ise şunlardır.
- Sadece tek tıkla oyuna girerek, oyunların sınırsız eğlencesinden faydalanabilirsiniz.
- Dekoratif sistem, oyuncuya çok çeşitli stiller içeren çok sayıda dekorasyon sağlar. Burada farklı, güzel, basit, şık, canlı, seksi veya sevimli stilleri deneyebilirsiniz. Sistem ayrıca mevcut dekorunuza göre en uygun karışımı da sağlayacaktır. Bu moda festivaline katılın ve en parlak yıldız olun!
- Blockman GO, oyuncularına verimli şekilde sohbet etmelerini sağlar, yalnızca bir arkadaşınıza bir mesaj gönderebilir, ayrıca bir tartışma grubu oluşturabilirsiniz. Takım oyunu, kendi oyun deneyimlerinizi paylaşın, asla bir daha yalnız hissetmeyin!
- Oyuncunun dekorasyon hesabı oluştururken cinsiyetine göre farklı dekorasyonlar sağlayacaktır. Bir hesap oluştururken dikkat etmeyi unutmayın.

Blockman GO Hileli Apk indir

Oyun mağazasında Arcade Oyunları kategorisinde bulunan Blockman GO'nun Android Hile Full Apk indir sitemizde hileli versiyonları mevcuttur. Sizlere oyunda yardımcı olması için blockman go elmas hilesi olarak hileli apk sunuyorum. Güncel sürüm olarak indirebilir ve hileli oynayabilirsiniz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ


blockman go elmas hileli apk

blockman go elmas hileli apk

blockman go elmas hileli apk

KURULUM

APK dosyasını aşağıdan indirin.
İndirilen APK dosyasını yükleyin.
Oyunu açın.
Daha detaylı anlatım için YouTube kanalımızdaki videoyu izleyebilirsiniz.

BİLGİLENDİRME

Sürüm: 1.10.4
Dosya Boyutu: 90MB
MOD: ELMAS HİLELİ

İNDİRME LİNKLERİ

Arkadaşlar linkler full apk olarak eklenmiştir. Hileli apk için çalışıyoruz. En kısa sürede elmas hileli apk olarak güncelleyeceğiz.

2 yorum: