11 Temmuz 2019 Perşembe

bowmax para hileli apk
BOWMAX 7.3 Hile Mod Apk BOWMAX Para Hilesi, oyun mağazasında 1 milyondan fazla indirilmiştir. Android aksiyon oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli ve zevkli bir 3'e 3 takımlar halinde yapılan farklı ve ilginç savaş oyunudur. Oyunun geliştiricisi PNIX üstlenmektedir. 11 Temmu 2019 tarihinde güncellenen oyunun son sürümü para hileli apk olarak paylaşılmıştır.

BOWMAX Para Hilesi

Oyun hakkında şunları söyleyebiliriz:
3'e 3 takımlar halinde yapılan savaş oyunudur. Mavi ve Kırmızı takımlar olarak ikiye ayrılır. Bir takım yolun sağ tarafına dizilir, diğer takım yolun sol tarafına dizilir ve savaş başlar. Araçlarınız ile hareket ederken rakiplerinize ok fırlatabilir, bomba atabilir ve kıyasıya 1'e 1 mücadele verebilirsiniz. Rakibin hamlelerinden kurtulmak için arabanızı sağa ve sola hareket ettirmeyi unutmayın.

BOWMAX Hileli Apk indir

Oyun mağazasında Aksiyon Oyunları kategorisinde bulunan BOWMAX'in Android Hile Full Apk indir sitemizde hileli versiyonları mevcuttur. Sizlere oyunda yardımcı olması için bowmax para hilesi olarak hileli apk sunuyorum. Güncel sürüm olarak indirebilir ve hileli oynayabilirsiniz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ


bowmax para hileli apk

bowmax para hileli apk

bowmax para hileli apk

KURULUM

APK dosyasını aşağıdan indirin.
İndirilen APK dosyasını yükleyin.
Oyunu açın.

BİLGİLENDİRME

Sürüm: 4.15.1
Dosya Boyutu: 65MB
MOD: PARA HİLELİ

İNDİRME LİNKLERİ

0 yorum: