11 Temmuz 2019 Perşembe

war machines para hileli apk
War Machines 4.15.1 Hile Mod Apk War Machines Elmas Hilesi, oyun mağazasında 10 milyondan fazla indirilmiştir. Android aksiyon oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli ve zevkli bir en güçlü tankların birbirinden farklı bölgelerde mücadele verdiği tankların savaş oyunudur. Oyunun geliştiricisi Fun Games For Free üstlenmektedir. 11 Temmu 2019 tarihinde güncellenen oyunun son sürümü elmas hileli apk olarak paylaşılmıştır.

War Machines Elmas Hilesi

Oyun hakkında şunları söyleyebiliriz:
3 dakikalık süre içerisinde herkesin farklı ülkelerden katıldığı savaş arenasında rakiplere en çok hasar veren ya da en çok tank patlatan olmak için mücadele vereceğiniz sadece mobil oyuncular için tasarlanmış, harika grafiklere sahip bir tank oyunu ile sizlerleyiz. İlerleyen bölümlerde para ve elmas kazandığınızda tankınızı istediğiniz şekilde tasarlayabilirsiniz. Rakiplerini vurmaya çalışırken ortalıkta fazla görünmemeye dikkat et.

War Machines Hileli Apk indir

Oyun mağazasında Aksiyon Oyunları kategorisinde bulunan War Machines'in Android Hile Full Apk indir sitemizde hileli versiyonları mevcuttur. Sizlere oyunda yardımcı olması için war machines elmas hilesi olarak hileli apk sunuyorum. Güncel sürüm olarak indirebilir ve hileli oynayabilirsiniz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ


war machines para hileli apk

war machines para hileli apk

war machines para hileli apk

KURULUM

APK dosyasını aşağıdan indirin.
İndirilen APK dosyasını yükleyin.
Oyunu açın.

BİLGİLENDİRME

Sürüm: 4.15.1
Dosya Boyutu: 65MB
MOD: ELMAS HİLELİ ve TANK ATEŞLEME SÜRESİ DAHA KISA

İNDİRME LİNKLERİ

3 yorum:

  1. Arkadaşım iyi günler. Yakalanma ve oyundan atılma riski varmı

    YanıtlaSil
  2. Nasıl oluyor bn yapamadım. eski oyunu sildim bunu yükledim gene aynı elmas falan vermiyor.

    YanıtlaSil
  3. Elmas yok hic bosuna indrdm neden olmuyor

    YanıtlaSil