16 Temmuz 2019 Salı

garena free fire hileli apk
Garena Free Fire 1.37.0 Hile Mod Apk Garena Free Fire Hilesi, oyun mağazasında 100 milyondan fazla indirilmiştir. Android aksiyon oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli ve zevkli bir hayatta kalma ve beceri oyunudur. Oyunun geliştiricisi GARENA INTERNATIONAL üstlenmektedir. 15 Temmu 2019 tarihinde güncellenen oyunun son sürümü ultra hileli apk olarak paylaşılmıştır.

Garena Free Fire Hilesi

Oyun hakkında şunları söyleyebiliriz:
Mobil platformda oynanan en iyi hayatta kalma savaş oyunlarından bir tanesidir. Grafikleri ise bir mobil oyuna göre oldukça etkileyicidir. Oyundaki amacımız ise şu sekildedir. Oyun sizi hayatta kalmaya çalışan diğer 49 kişiyle aynı ıssız adaya gönderir. Oyuncular başlangıç noktalarını paraşütleriyle seçebilir ve güvenli nokta içerisinde hayatta kalmayı hedefler. Uçsuz bucaksız bu haritada araçları kullanabilir, siper alabilir veya otların altına girerek bir kamuflaj dahisi olabilirsiniz. En son kişi kalana kadar daralan alanda son rakibini mağlup edersen hayatta kalabilir ve oyunu kazanabilirsin. 1-2-4 kişi ile takımlı ya da tek başınıza oynayabilirsiniz.

Garena Free Fire Hileli Apk indir

Oyun mağazasında Aksiyon Oyunları kategorisinde bulunan Garena Free Fire'in Android Hile Full Apk indir sitemizde hileli versiyonları mevcuttur. Sizlere oyunda yardımcı olması için free fire hilesi olarak hileli apk sunuyorum. Güncel sürüm olarak indirebilir ve hileli oynayabilirsiniz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ


garena free fire hileli apk

garena free fire hileli apk

garena free fire hileli apk

KURULUM

APK dosyasını aşağıdan indirin.
OBB dosyasını aşağıdan indirin.
İndirilen APK dosyasını yükleyin.
İndirilen OBB dosyasına tıklayın ve icerisindeki dosyayı Android/Obb klasörü icerisine kopyalayın.
Oyunu açın.
Detaylı oyun kurulumu için YOUTUBE kanalımıza bakın.

BİLGİLENDİRME

Sürüm: 1.37.0
Dosya Boyutu: 455MB
MOD: SİSLER GÖRÜNMEZ, ÇİMLER GÖRÜNMEZ, SİLAH SEKMEMESİ KAPALI, OTOMATİK NİŞAN ve EN UZUN SİLAH MENZİL HİLELİ

1 yorum: