13 Temmuz 2019 Cumartesi

gta san andreas apk indir
GTA San Andreas 2.00 Hile Mod Apk GTA San Andreas Android Apk, oyun mağazasında 1 milyondan fazla indirilmiştir. Android macera ve akaiyon oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli ve zevkli bir oyunudur. Oyunun geliştiricisi Rockstar Games üstlenmektedir. 13 Temmu 2019 tarihinde güncellenen oyunun son sürümü full android apk olarak paylaşılmıştır.

GTA San Andreas Android Apk

Oyun hakkında şunları söyleyebiliriz:
Rockstar Games, San Andreas eyaleti ve Los Santos, San Fierro ve Las Venturas ile üç büyük şehrini kapsayan kocaman açık dünyasıyla ve genişletilmiş görsel sadakat ve 70'in üzerinde oynama süresiyle mobil dünyasına en büyük mobil oyununu sizlere sunuyor. Playstation'da en çok oynanan ve hatta izlenen oyun Gta San Andreas artık telefon RAM özelliği 2 Gb olan tüm android cihazlarda çalışır durumda. PS'yi aratmayan grafik ve oynanış tekrardan eski günleri hatırlamanıza yardımcı olacak. Oyunun full apk indirme seçenekleri aktifdir. Oyunu indirirken mutlaka wifi kullanın.

GTA San Andreas Full Apk indir

Oyun mağazasında Macera ve Aksiyon Oyunları kategorisinde bulunan GTA San Andreas'in Android Hile Full Apk indir sitemizde full apk versiyonları mevcuttur. Sizlere oyunda yardımcı olması için gta san andreas apk indir olarak full apk sunuyorum. Güncel sürüm olarak indirebilir ve oynayabilirsiniz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ


gta san andreas apk indir

gta san andreas apk indir

gta san andreas apk indir

KURULUM

APK dosyasını aşağıdan indirin.
OBB dosyasını aşağıdan indirin.
İndirilen APK dosyasını yükleyin.
İndirilen OBB doayasını RAR'dan çıkartın ve Android/Obb klasörü içerisine atın.
Oyunu açın. Detaylı oyun kurulumu için YOUTUBE kanalımıza bakın.

BİLGİLENDİRME

Sürüm: 2.2.0
Dosya Boyutu: 2GB
MOD: FULL APK

0 yorum: