14 Temmuz 2019 Pazar

Magic Chess Bang Bang 1.1.4.1111 Hile Mod Apk - ALTIN HİLELİ

Magic Chess Bang Bang 1.1.4.1111 Hile Mod Apk - ALTIN HİLELİ

magic chess bang bang altın hileli apk
Magic Chess Bang Bang 1.1.4.11 Hile Mod Apk Magic Chess Bang Bang Altın Hilesi, oyun mağazasında 1 milyondan fazla indirilmiştir. Android strateji oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli ve zevkli bir aslında satranç oyunudur. Oyunun geliştiricisi Kaka Games üstlenmektedir. 13 Temmu 2019 tarihinde güncellenen oyunun son sürümü altın hileli apk olarak paylaşılmıştır.

Magic Chess Bang Bang Altın Hilesi

Oyun hakkında şunları söyleyebiliriz:
Gerçek zamanlı, heyecan verici bir büyüye sahip otomatik-satranç strateji oyunudur. Kahramanların, satranç taşlarına dönüştüğü sihirli bir dünyanın kapıları sizler için açılıyor. Kahraman havuzundan rastgele kahramanları al ve kendi kahramanlarınla satranç dizilimini oluştur! Kahramanlarını, Kahraman-yıldız sistemi sayesinde geliştirebilirsin. Her karşılaşmada finale kalmak için yarışan 8 oyuncu arasından sıyrılıp final savaşına katılabilecek misin?

Magic Chess Bang Bang Hileli Apk indir

Oyun mağazasında Strateji Oyunları kategorisinde bulunan Magic Chess Bang Bang'in Android Hile Full Apk indir sitemizde hileli versiyonları mevcuttur. Sizlere oyunda yardımcı olması için magic chess bang bang altın hilesi olarak hileli apk sunuyorum. Güncel sürüm olarak indirebilir ve hileli oynayabilirsiniz.

OYUN GÖRÜNTÜLERİ


magic chess bang bang altın hileli apk

magic chess bang bang altın hileli apk

magic chess bang bang altın hileli apk

KURULUM

APK dosyasını aşağıdan indirin.
İndirilen APK dosyasını yükleyin.
Oyunu açın. Detaylı oyun kurulumu için YOUTUBE kanalımıza bakın.

BİLGİLENDİRME

Sürüm: 1.1.4.1111
Dosya Boyutu: 95MB
MOD: ALTIN HİLELİ

İNDİRME LİNKLERİ

1 yorum: